Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

Imaš zanimivo zgodbo? Zaupaj nam jo!

zaupaj nam svojo zgodbo

Vsak hodi po svoji življenjski poti, ki le redko vodi povsem naravnost, nikoli pa ni dolgočasna. Naše poti so posejane z drobnimi biseri, ki nas bogatijo z izkušnjami in na nas pustijo večne sledi. Nekatere zgodbe so boleče, druge nas navdajo s srečo in veseljem, spet tretje nas navdahnejo, da svojo življenjsko pot obrnemo v drugo smer. Imate tudi vi svojo zgodbo? Se vam je kdaj zgodilo kaj smešnega, nenavadnega, pretresljivega, navdihujočega? Zgodba je lahko kratka ali dolga, opisuje lahko prav določen dogodek, ki se vam je vtisnil v spomin, ali vaše celotno življenje. Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec in morda boste ravno vi prejeli knjigo iz naše ponudbe! 

Dovoljujem, da se moj e-mail lahko uporablja za promocijske aktivnosti, oglaševanja, za pošiljanje ponudb v povezavi s SpletnaKnjigarna.si

Takšno zgodbo ima na primer tudi Renata Keković: svojo zgodbo o tem, kako ji je uspelo pobegniti pred nasilnim fantom, je spremenila v knjižni prvenec V iskanju ljubezni, s katerim upa, da bo prihranila podobne bolečine vsem dekletom in ženskam, ki še vedno ostajajo v podobnem položaju. Odlomek iz njene zgodbe si lahko preberete, če kliknete na https://www.spletnaknjigarna.si/kako-sem-komaj-usla-fantu-ki-me-je-davil/.

Pošljite nam tudi vi svojo zgodbo, ki je v vas pustila sled. Najboljše zgodbe bomo objavili na našem blogu, zapis z največjo branostjo pa bomo nagradili s knjigo iz naše ponudbe. Ne čakajte, zaupajte nam svojo zgodbo in jo delite s svetom. Nikoli ne veste, komu lahko z njo polepšate dan ali celo spremenite življenje.

S sodelovanjem se strinjate s splošnimi pogoji, ki veljajo za to nagradno igro. 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>