Zajtrk za dušo

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

Zajtrk za dušo je eno najbolje prodajanih del avtorja dr. Aleksandra Šinigoja. Namenjena je vsem, ki želijo spremeniti tako sebe kot svet okoli sebe, pri tem pa se zavedajo, da je včasih dovolj že ena sama misel, ena sama iskrica upanja ali trenutek brezpogojne ljubezni, da v svojem življenju doživijo preboj.

Št. strani: 185; trda vezava

24.97

O avtorju

Aleksander Šinigoj

Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj eden najboljših slovenskih NLP trenerjev in NLP coachev ter predavateljev in strokovnjakov s področja osebne rasti in poslovnega uspeha.

Svojo študijsko pot je začel na Univerzi v Salfordu, nadaljeval na School of Economics v Londonu, zaključil pa z doktoratom Univerze v Ljubljani. Zaradi svoje uspešnosti in zavzetosti je bil tudi izbran kot član skupine asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja.

Več let je aktivno sodeloval kot član ekipe sodelavcev Anthonyja Robbinsa, svetovno priznanega motivatorja, svoje znanje pa je izpopolnjeval s številnimi mednarodno priznanimi trenerji in podjetniki, kot je Paul Mckenna, Keith Cunningham, Brian Tracy, Bob Proctor, Lord Sugar in mnogi drugi.

Tekom svoje kariere je s svojim znanjem in izkušnjami pomagal že mnogim tako tujim kot domačim gospodarstvenikom, športnikom, zdravnikom, študentom, dijakom, psihologom itd. ter delal za priznana mednarodna podjetja. Njegova predavataljeksa pot ga je vodila že na 4 kontinente, v 19 različnih držav, v tem času pa je spisal tudi več knjig in pripravil avdio programe, s katerimi lahko posameznik v svoje življenje vnese pozitivno spremembo in uresniči svoje cilje.

Zajtrk za dušo je eno najbolje prodajanih del avtorja dr. Aleksandra Šinigoja. Namenjena je vsem, ki želijo spremeniti tako sebe kot svet okoli sebe, pri tem pa se zavedajo, da je včasih dovolj že ena sama misel, ena sama iskrica upanja ali trenutek brezpogojne ljubezni, da v svojem življenju doživijo preboj.

Zajtrk za dušo vam ponuja pozitivne misli za dobro jutro, s katerimi boste spremenili svoj način razmišljanja in dan začeli pripravljeni na nove uspehe. Zaupajte v moč misli in spremenite svet!

Dr. Aleksander Šinigoj je s svojimi avdio programi, knjigami, predavanji in inovativnimi pristopi pomagal že mnogim tujim in domačim podjetnikom, pa tudi posameznikom, ki so s pomnočjo njegovih izkušenj in znanja v svoje življenje vnesli pozitivno spremembo in spremenili tudi svet okoli sebe. Ne spreglejte svojega potenciala!

1 mnenje za Zajtrk za dušo

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Anita Ilić

    Ta knjiga je tudi za tiste, ki še odkrivajo, kdo je tisti »vi sami«. Ker te ne polni z idejami, ki naj bi bile pravilne, ampak te drega z vprašanji, s pomočjo katerih se lahko spomniš, kdo si.

    Dr. Šinigoj je svoje modrosti mojstrsko zavil v odstavke, ki nam dajejo možnost izbire in možnost, da odkrijemo, kdo smo, kadar nihče ne gleda, kdo smo, če ne bi mnenje nikogar štelo, kdo smo, če bi dejansko znali biti mi.

    Zato svojemu jutranjemu ritualu z veseljem dodajam Dobrojutrnice. Gre za čas, ko se posvetim sebi, ko najdem voljo, zagon za začetek dneva in besede iz te knjige so tiste, ki jih je »varno« prebrati takoj, ko se zbudim. Včasih je motivacija to, da te prebudi sonce na oknu. Včasih čivkanje ptic. Včasih objem. Včasih pa človek enostavno rabi spodbudno besedo in ob takih jutrih se lahko zanesete na knjigo mavričnih platnic.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja