Ziglar o prodaji

Ziglar o prodaji vas popelje v svet prodaje pod vodstvom Ziga Ziglarja, prodajnega veterana, ki vam v svoji knjigi razkriva skrivnosti prodaje, nabrane v neverjetnih 40 letih izkušenj. Ziglar o prodaji vam razkrije začetke avtorjevega uspeha in kako ga je neuspeh skoraj pokopal, dokler mu ni nekdo pokazal prave poti.

Št. strani: 335; mehka vezava

20.64

O avtorju

Zig ziglar

Zig Ziglar je bil eden najbolj znanih ameriških avtorjev, mojstrov prodaje in motivacijskih govorcev.
Tekom svoje bogate kariere je napisal več kot 30 knjig, od katerih so nekatere še vedno dobro prodajane, njegovi nasveti pa so pomagali uspeti milijonom po vsem svetu.

Ziglar o prodaji vas popelje v svet prodaje pod vodstvom Ziga Ziglarja, prodajnega veterana, ki vam v svoji knjigi razkriva skrivnosti prodaje, nabrane v neverjetnih 40 letih izkušenj.

Ziglar o prodaji vam razkrije začetke avtorjevega uspeha in kako ga je neuspeh skoraj pokopal, dokler mu ni nekdo pokazal prave poti. Dve leti in pol je delal kot izučen prodajalec: znal je pridobiti kupce, dogovarjal se je za sestanke, izvajal je predstavitve, obvladal je vse ugovore in znal je zaključiti prodajo. Potem pa je spoznal svojega mentorja in postal odličen prodajalec. Po koncu branja boste vedeli, da da se uspešen prodajalec ne rodi, ampak nauči, če je pripravljen razumeti svoje kupce in spremeniti svoj prodajni pristop.

Naučili se boste, kako kupce najti in jih tudi obdržati, kako se soočati z nesramnostjo, jezo in sovraštvom, ob katerih urah je prodaja najbolj učinkovita in kako lahko s pomočjo tehnologije izboljšate svoje poslovne rezultate.

Postanite odličen prodajalec!