CAMINO – Od suženjstva do svobode

CAMINO – od suženjstva do svobode je neverjetna zgodba o osebni rasti, prijateljstvih, ljubezni, predvsem pa o simboliki premikanja. Če obstojimo na mestu, trpimo. Če se premikamo, bomo zagotovo prišli na cilj. Tudi od suženjstva do svobode.

23.00

Ni na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

O avtorju

Petra Škarja

Petra Škarja

Petra Škarja je radovedna avtorica, ki želi čim bolj izkusiti življenje. Ker verjame, da lahko vsak posameznik na svoj način spremeni svet, svoja opažanja in izkušnje z veseljem deli v svojih knjigah in predavanjih.

Njena največja strast so potovanja, obožuje naravo (zlasti gore), predstavlja se tudi kot amaterska ljubiteljica športa. Njen največji dosežek pa so njene knjižne uspešnice, od katerih je bila ena celo prevedena v več tujih jezikov.

CAMINO – od suženjstva do svobode je neverjetna zgodba o osebni rasti, prijateljstvih, ljubezni, predvsem pa o simboliki premikanja. Če obstojimo na mestu, trpimo. Če se premikamo, bomo zagotovo prišli na cilj. Tudi od suženjstva do svobode. Ne dovolite, da vas strah pred neznanim ohromi do te mere, da vam prepreči premikanje. CAMINO – od suženjstva do svobode vam bo pomagal odkriti, kako lahko sami poskrbite za svoje premikanje in uspeh v življenju.

“Hodim in hodim in hodim” – dobesedno in simbolično pravi avtorica knjige, Petra Škarja. Camino je pot, kjer v naravi Španije na dan prehodiš približno 30 kilometrov. Na poti srečuješ zanimive popotnike, ki ustvarjajo nepozabne, smešne in tudi ganljive zgodbe. Pot te vodi tudi do notranjih raziskovanj in razmišljanj, kar je avtorico povedlo tudi v rano otroštvo močne travme, ki je prišla na plano …