Držalo za telefon / univerzalni adapter za stojalo

Se ukvarjate z digitalno fotografijo in imate v lasti različna stojala za fotoaparat? Morda ste lastnik stojala za pametni telefon in zanj potrebujete adapter oz. držalo za telefon? To univerzalno držalo za telefon je namenjeno hitri in enostavni namestitvi vašega pametnega mobilnega telefona na različna stojala, ki jih uporabljate.

Brezplačna dostava! (Čas dostave: do 2 delovna dneva)

Barva: ČRNA

16.00

Ni na zalogi

Držalo za telefon ustreza vsem pametnim telefonom od 5,85 cm do 8,40 cm kot so: iPhone 7 (Plus), 6, 5, Samsung Galaxy S7, S6, S5, Note, LG, HTC One series, Motorola Moto X, G, Nexus7, 6, 5, Sony Xperia Z5 in ostali. To držalo za telefon oz. adapter vam omogoča 360 stopinjsko rotacijo.

Lahko se ga uporablja za portretni način (navpično) ali ležeči način (vodoravno). Izdelan je iz vrhunske plastike in mehke zaščitne gume za daljšo obstojnost. Držalo je primerno za različna stojala, monopod, selfie stick ali drugo snemalno napravo s priključkom 1/4-20.

Lastnosti izdelka:

Teža: 72.5g
Material: ABS
Maksimalna obremenitev: 1kg

Komplet vsebuje:

1 x adapter za stativ

Izjemno uporaben izdelek za vse, ki imajo različna stojala za fotoaparate, na katere ne morejo namestiti svojega pametnega telefona. Če imate potrebo po tem, da na stojalo za fotoaparat vsake toliko namestite svoj pametni mobilni telefon, potem bo to držalo za telefon izjemno priročna rešitev. Gre za produkt, ki zasede izjemno malo prostora, je lahek in enostaven za uporabo. Lahko ga imate vedno pri sebi v kakšni torbi, kjer se nahaja vaša ostala fotografska oprema, ali pa ga imate pospravljenega nekje doma, da ga boste lahko uporabili takrat, ko ga boste potrebovali.

držalo za telefon

To držalo za telefon vam bo omogočilo, da boste lahko posneli ležeče in pokončne (portretne) fotografije. Nastavitev položaja se opravi ročno z enostavnim nagibom. Prav tako je sama namestitev tega držala na vaše stojalo za fotoaparat ali telefon hitra in enostavna. Enostavno se držalo za telefon privije na stojalo, na za to namenjen vijak. Svetujemo vam, da vedno to delo opravite počasi, da ne bi poškodovali katerega od izdelkov.

Gre za produkt, ki je izjemno enostaven za prenašanje naokoli, saj je izjemno lahek in odporen na udarce, zato se ne gre bati, da bi ga lahko med samim prenašanjem naokoli kaj hitro poškodovali. Ker zasede malo prostora in je izjemno lahek, na potovanju ne bo povzročal dodatnih težav, kot je naprimer prevelika teža ali volumen prtljage.