Stojalo za telefon in fotoaparat

Imate pogosto težave s fotografiranjem z vašim pametnim mobilnim telefonom ali fotoaparatom? Vaše naprave ne morete pravilno fiksirati, da bi lahko naredili dobro fotografijo? Za vas imamo inovativno rešitev in sicer stojalo za telefon, ki vam bo omogočila, da boste od sedaj naprej fotografirali kjerkoli in kadarkoli. Stojalo za telefon je izjemno enostaven za uporabo in od vas ne zahteva nobenega posebnega tehničnega znanja.

Brezplačna dostava! (Čas dostave: do 2 delovna dneva)

Barva: ČRNA

19.00

Ni na zalogi

Stojalo za telefon in fotoaparat je narejen tako, da ga lahko hitro in enostavno prilagodite, da boste lahko posneli želeno fotografijo (omogoča enostavno fiksiranje tudi na neravni površini). Stojalo za telefon in fotoaparat je idealen pripomoček za potovanja in izlete, saj zasede izjemno malo prostora, prav tako pa je stojalo izjemno lahko, kar vam bo omogočilo enostavno prenašanje naokoli.

Lastnosti:

1.) Popolna prilagodljivost, izdelano iz kakovostne in trpežne plastike, mehke spužve in kovine.
2.) 360° vrtljiva glava.
3.) 1/4-20 vijaki za pritrditev ustrezajo večini digitalnih fotoaparatov in DSLR.
4.) Odstranljivo držalo za mobilni telefon z gumbom za sprostitev zaklepa.
5.) V paketu skupaj z držalom za telefon, ki je primerno za večino mobilnih telefonov, kot so iPhone, Samsung, HTC, LG, Huawei itd.
6.) Prilagodljive noge oblečene v kakovostno spužvo omogočajo izravnavo kamere / telefona tudi na neravni površini.

stojalo za telefon

Produkt, ki vam bo omogočil, da boste na potovanju lahko naredili fotografije, ki jih do sedaj niste morali, saj je nekdo vedno moral držati pametni telefon ali fotoaparat v roki in fotografirati ostale. Lahko ste sicer naredili tako imenovan selfi, kar pa seveda ni enako, kot če uporabite stojalo za telefon, ki vam omogoča, da lahko naredite veliko bolj kvalitetno fotografijo. To stojalo za telefon je izdelano tako, da ga lahko postavite kamorkoli, saj je ne zdrsljiv in odporen na vodo. Svetujemo vam, da imate takšno stojalo vedno pri sebi, saj nikoli ne veste, kdaj ga boste potrebovali za fotografiranje določenega trenutka.
 
V primeru, da morate narediti kakšen videoposnetek samega sebe, ko govorite v kamero, vam bo to stojalo za telefon ali fotoaparat prišlo še kako prav, saj boste lahko svojo snemalno napravo postavili na optimalno pozicijo, na takšen način pa boste tudi poskrbeli, da bo snemalna naprava nepremična, kar bo pomagalo dvigniti kakovost samega videoposnetka.
 
Če veliko potujete verjetno veste, da je na potovanjih prtljaga lahko resen problem. Letalske družbe zaračunavajo kar precej velike zneske za dodatne kilograme prtljage, ki jo želite vzeti s seboj, zato se večina popotnikov trudi, da njihova prtljaga ne bi bila pretežka. To stojalo za telefon je izjemno majhno in lahko, kar pomeni, da ga boste brez večjih težav lahko vzeli s seboj na potovanje. Narejeno je tudi tako, da je odporno na udarce, zato bo bodo ob nekoliko bolj grobi uporabi njegove glavne funkcionalnosti še vedno delovale.
 
držalo za telefon
Stojalo za telefon in fotoaparat je lahko tudi odlično darilo za vaše prijatelje, družinske člane ali znance. Z njim lahko nekomu, za katerega verjamete, da ga bo potreboval polepšate dan, če mu poklonite takšno darilo. Veliko je namreč ljudi, ki radi fotografirajo različne dogodke, ker pa so sami tisti, ki se najpogosteje zadržujejo za fotoaparatom, se le redko znajdejo na fotografijah. To stojalo za telefon jim bo omogočilo, da bodo fotoaparat postavili na določeno mesto, nato pa se bodo lahko tudi sami postavili pred objektiv. Odličen pripomoček za skupinske fotografije in podobno.
 
Takšno stojalo za telefon je izjemno enostavno za uporabo in od uporabnika ne zahteva nobenega posebnega tehničnega znanja. Svetujemo vam, da pred začetkom resne uporabe sicer preberete priložena navodila in preštudirate vse funkcije, ki jih takšno stojalo omogoča, da boste kasneje, ko bo potrebno posneti bolj resne fotografije točno vedeli, kako s tem stojalom rokovati.