Najdi svojo srečo in mir

Najdi svojo srečo in mir je ena od največjih uspešnic avtorice Petra Škarja. To delo ni nekaj, kar bi lahko našli na spletu, prebrali, malenkost predelali in se imeli za guruja osebne rasti. Najdi svojo srečo in mir je plod dolgotrajnega razmišljanja in raziskovanja lastnega uma, lastne miselnosti.

Št. strani: 172; mehka vezava

13.70

Ni na zalogi

O avtorju

Petra Škarja

Petra Škarja

Petra Škarja je radovedna avtorica, ki želi čim bolj izkusiti življenje. Ker verjame, da lahko vsak posameznik na svoj način spremeni svet, svoja opažanja in izkušnje z veseljem deli v svojih knjigah in predavanjih.

Njena največja strast so potovanja, obožuje naravo (zlasti gore), predstavlja se tudi kot amaterska ljubiteljica športa. Njen največji dosežek pa so njene knjižne uspešnice, od katerih je bila ena celo prevedena v več tujih jezikov.

Najdi svojo srečo in mir je ena od največjih uspešnic avtorice Petra Škarja. To delo ni nekaj, kar bi lahko našli na spletu, prebrali, malenkost predelali in se imeli za guruja osebne rasti. Najdi svojo srečo in mir je plod dolgotrajnega razmišljanja in raziskovanja lastnega uma, lastne miselnosti. Plod meditacije in samorefleksije. Ko knjigo preberete, se vam zdi vse tako logično in normalno. Težava nastane, ko poskusite naučeno hitro prenesti v svoje življenje z željo po instant uspehu. tu pa se zatakne. Kot pravi avtorica:
 
“Biti uspešen še ne pomeni nujno, da smo tudi srečni. Biti slaven prav tako ne. Kje je torej tista prava notranja sreča, kje notranji mir? Kako jo pridobimo in še pomembneje – kako živimo v tem stanju?
Če nas Zahod uči podjetnosti in se osredotoča na um in materialne dosežke, potem nas Vzhod uči prav nasprotja tega – kako uporabiti srce, kaj je duhovnost, kako najti notranji mir in s tem neusahljivo srečo. Prav o tem učijo menihi iz Burme, o čemer govori ta knjiga …”
 
Dovolite, da vas avtorica s knjigo Najdi svojo srečo in mir popelje v srce Burme, na potovanje po lastnem umu v iskanju sreče.