Virusi Slovenije

Neverjetna knjiga Virusi Slovenije opisuje fenomen, ki se ga Slovenci že nekaj časa zavedamo, ne vemo pa, kako ga izkoreniniti. Virusi Slovenije zajema vse, kar nam, Slovencem, preprečuje, da bi izživeli naš poln potencial in dejansko uspeli.

Št. strani: 92; mehka vezava

7.70

4 na zalogi

O avtorju

Petra Škarja

Petra Škarja

Petra Škarja je radovedna avtorica, ki želi čim bolj izkusiti življenje. Ker verjame, da lahko vsak posameznik na svoj način spremeni svet, svoja opažanja in izkušnje z veseljem deli v svojih knjigah in predavanjih.

Njena največja strast so potovanja, obožuje naravo (zlasti gore), predstavlja se tudi kot amaterska ljubiteljica športa. Njen največji dosežek pa so njene knjižne uspešnice, od katerih je bila ena celo prevedena v več tujih jezikov.

Neverjetna knjiga Virusi Slovenije opisuje fenomen, ki se ga Slovenci že nekaj časa zavedamo, ne vemo pa, kako ga izkoreniniti. Virusi Slovenije zajema vse, kar nam, Slovencem, preprečuje, da bi izživeli naš poln potencial in dejansko uspeli. Naučite se prepoznati glavne značilnosti teh “virusov” in se otresite tipičnega slovenskega razmišljanja, ki nas že predolgo hromi in ovira.
 
Kot pravi avtotica Petra Škarja: “Ste opazili, da smo Slovenci okuženi z nekimi uničujočimi virusi? Živimo v čudoviti deželi izjemnih priložnosti, ljudje smo v splošnem razgledani, sposobni, inovativni – a večinoma nesrečni, polni pritoževanj in stokanj. Zakaj?
Ker smo oboleli za nekimi “virusi Slovenije”, značilnimi prav za naše okolje. En izmed njih je: “Ja kaj bodo pa ljudje rekli?!” Zagotovo poznate tudi tega: “Ah to se pa ne izplača …”
Virusi so eni bistvenih uničevalcev naših potencialnih sposobnosti in uspehov.”