Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

Gospodar svoje usode – 12 korakov za boljši jutri

Gospodar svoje usode

Vse v življenju se zgodi z razlogom. Vesolje nam ob pravem času in na pravi način pošlje življenjske preizkušnje, dogodke ter srečanja z ljudmi, ki nam kažejo pravo smer. To moramo zgolj znati prepoznati. Ko to ozavestimo, se pričnemo učiti iz preteklosti, prepoznamo razloge ter hkrati spremenimo pogled na svet.

Po navadi se nam pri tej spremembi dogajajo tragični dogodki, polni bolečine in trpljenja, celo od naših najbližjih. No to žal ne moremo vplivati, vendar lahko pa vplivamo na svoj odziv. Ta knjiga nam na čudovit način predstavi 12 korakov, kako lahko s spremembo videnja, načina dojemanja ter našega odziva v težkih razmerah, spremenimo našo pot v lepšo prihodnost.

Preteklosti ne moremo spremeniti, sedanjost pa je tista, v kateri živimo ta trenutek. Torej v njej bivamo in smo. Opustiti stara prepričanja, katera nam niso bila v korist ter se naučiti novih vzorcev in načina življenja – to je edina pot v bolj svetlo prihodnost. Da pa to dokončno dosežemo, je potrebno veliko dela na samemu sebi. Ključ je najti notranje ravnotežje in mir. Vsekakor pa ne smemo kriviti druge za svojo lastno usodo. Vse kar potrebujemo za lepše življenje je samo v nas in je v veliki meri odvisno od naših odločitev. Ko se odločimo za to zavestno spremembo, po zakonu vesolja privlačimo ljudi, stvari in dogodke, ki nam pomagajo pri preobrazbi. S tem spremenimo sebe, svoje življenje, naša prihodnost pa je posledično svetlejša in lepša.

Malo ljudi se odloči za novo pot, mnogi med njimi so vdani v svojo usodo in zgolj čakajo na lepši jutri. Žal to ne obstaja do trenutka, ko se odločimo narediti teh 12 korakov, navedenih v knjigi. Lahko rečem, da mi je knjiga pomagala pri odkrivanju svojega miru in ravnotežja. Priporočam jo vsakomur, ki si želi svoje življenje in zavest obrniti na bolje.

 

Marija Grum

 

V kolikor te je mnenje bralke prepričalo, si naroči svoj izvod na https://www.spletnaknjigarna.si/trgovina/gospodar-svoje-usode/.