Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

Ideje za darila – izberite najboljše za vašo ljubljeno osebo

Ideje za darila

Vam primanjkujejo ideje za darila? Vsakdo se je verjetno že kdaj soočil z vprašanjem, kaj kupiti ljubljeni osebi. V tem prispevku bomo predstavili številne zanimive ideje za darila. Povedali vam bomo, kaj izbrati za darila za ženske in kaj za darilo za moškega, nekaj besed pa bomo namenili tudi nevtralnim darilom, primernim tako za ene kot za druge. Pa si poglejmo najbolj izvirne ideje za darila, ki niso samo izvirna, temveč tudi uporabna.

Spolno nevtralna darila

Dobra knjiga: Če veste, da vaša obdarovanka oziroma obdarovanec rad bere, jo oziroma ga presenetite s posebno izdajo priljubljene knjige ali pa z novo knjigo iz žanra, za katerega veste, da ustreza vaši obdarovanki oz. obdarovancu.

Ovitek za slušalke: Prav vsi, ki smo kdaj na poti poslušali glasbo, nato pa slušalke pospravili v torbo ali v žep, poznamo muko, ko se slušalke popolnoma zavozlajo in jih je treba vedno znova razvozlati. Zelo preprosta rešitev je ovitek ali škatlica, v katero lahko obdarovanec pospravi slušalke, ko jih ne uporablja.

Lesena ročna ura: Lesene ročne ure so zadnje čase zelo v modi, zato spadajo med ideje za darila, s katerimi skorajda ne morete zgrešiti.

Set posebnih kozarcev: da bo izkušnja ob pitju najljubše pijače še bolj posebna.

Naj gre za darila za ženske ali za moške, včasih je ideje za darila enostavno težko najti. Upamo, da smo vam s tem besedilom nekoliko olajšali težko odločitev, s čim boste naslednjič obdarili svojo ljubljeno osebo. Mimogrede, vse našteto so ideje za darila, ki jih lahko dobite zelo poceni ali jih celo izdelate sami.

Darilo za moškega

Darilo za moškega

Set za nego brade in brkov: Dnevi gole kože na obrazu so mimo – čedalje več moških se danes odloča za košato brado in brke. In zakaj ne bi brkov in brade negovali? Na trgu je malo morje izdelkov za nego brade in brkov. Izbirate lahko med različnimi sestavinami, različnimi vonji in celo različnimi učinki.

Luknjač za izdelavo trzalic: Idealno darilo za kitarista. Običajno trzalice sicer niso zares drage, vendar se lahko, če jih vaša ljubljena oseba redno izgublja, ti majhni stroški nakopičijo. Zakaj mu ne bi kupili luknjača, s pomočjo katerega si bo lahko v nekaj sekundah sam izdelal trzalice iz starih kartic zvestobe in podobno?

Brivnik: Ne glede na to, ali si moški v vašem življenu pušča dolgo brado, ali jo prirezuje na kratko ali pa si jo popolnoma obrije, je najboljše darilo za moškega brivnik. Z njim se bo lahko obril do gladkega ali pa si brke in brado prirezal na željeno dolžino in obliko.

Sponka za kravato in zapestni gumbi: Za vse moške, ki radi nosijo srajce in kravate, sponka za kravato in zapestni gumbi spadajo med odlične ideje za darila. Poskrbite, da se bodo sponka in gumbi med seboj ujemali (morda se odločite celo za personalizirano izdelavo?), da bo prejemnik darila videti še posebej urejen.

Pripomočki za žar mojstra: Peka na žaru in druženje s prijatelji sta eden bolj zabavnih delov toplejših mesecev. Zakaj ne bi svojemu žar mojstru podarili nekaj personaliziranih pripomočkov za peko na žaru, s katerimi bodo njegove kreacije še posebej okusne, njegovo veselje ob pripravi hrane pa potrojeno?

Darilo za moškega boste zdaj brez težav izbrali, katera pa so najboljša darila za ženske?

Darila za ženske

Darila za ženske

Set za manikuro: večina žensk veliko da na to, da so njihovi nohti vedno brezhibno urejeni. Zakaj ne bi ženske, ki vam je blizu, razveselili z uporabnim setom za manikiro, s katerim bodo njeni nohti vedno takšni, kot bi ravnokar stopila iz salona. Seti za manikiro so ponavadi precej majhni in gredo brez problema v torbico, kar je še dodatna prednost takšnega darila.

Okraski za knjižno polico: Knjige je težko lepo zložiti na polico, saj vedno padajo, če niso z nečim podprte. Okraski za knjižno polico so uporabno darilo, ki bodo na policah vaše obdarovanke opravljali dvojno funkcijo – medtem ko bodo že sami služili kot dekoracija, lahko svoje knjige »stisnete« med dva takšna okraska, ki jih bosta pomagala obdržati pokonci.

Prenosni polnilci za telefon. Baterije pametnih telefonov niso ravno najboljše in včasih je kar težko ves dan ostati v stiku z družino in prijatelji, če s seboj nimamo polnilca in nenehnega dostopa do elektrike. Ravno zato so prenosni polnilci za telefon priročno darilo za tiste, ki jim baterija na telefonu enostavno ne zadovoljuje vseh potreb.

Steklenička za vodo. Lepa steklenička za vodo bo obdarovanki omogočila, da bo dokončno prenehala s kupovanjem vode v plastenkah. Če nimate druge ideje za darila, bo steklenička za vodo gotovo »vžgala«.

Dišeča sveča. Kdo ne mara priti domov in se sprostiti na kavču ob najljubši pijači in omamnem vonju dišeče sveče? Danes imate na voljo najbolj pestro izbiro vonjev, tako da dišeča sveča lahko postane super darilo iz srca. Dobite lahko celo sveče, ki posnemajo vonjave, opisane v obdarovankini najljubši knjigi. Knjiga, sveča in škatlica odličnega čaja ali kakava – se lahko domislite še boljše kombinacije?