Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

Želiš dobiti dobro knjigo popolnoma brezplačno?

brezplačna knjiga

Naš cilj je ponujati izključno kakovostne knjigo z odlično vsebino, zato nam vaše mnenje veliko pomeni. Odločili smo se, da ob uvedbi nove knjige en izvod podarimo nekomu izmed vas, dragi bralci! Knjigo boste prejeli povsem brezplačno, v zameno pa vas prosimo, da o knjigi napišete svoje mnenje, ki ga bomo objavili pod opisom izdelka in na blogu.

Vse, kar morate storiti, je, da se vpišete v spodnji kontaktni obrazec in na kratko napišete, zakaj ste prav vi najbolj primerni, da prejmete povsem brezplačen izvod knjige, in kakšnih knjig bi bili najbolj veseli.

Trenutno so vse naše brezplačne knjige oddane 🙁 Vsem prijavljenim se najlepše zahvaljujemo in vas obvestimo, ko bo zopet na voljo kakšna knjiga.

Če želite, pa lahko brezplačno knjigo dobite v eni od naših nagradnih iger! Prijavite se na https://www.spletnaknjigarna.si/brezplacen-izvod-knjige-v-iskanju-ljubezni/, https://www.spletnaknjigarna.si/podarjamo-knjigo/ ali https://www.spletnaknjigarna.si/imas-zanimivo-zgodbo-zaupaj-nam-jo/.

 

Dovoljujem, da se moj e-mail lahko uporablja za promocijske aktivnosti, oglaševanja, za pošiljanje ponudb v povezavi s SpletnaKnjigarna.si

Ko bo na voljo nova knjiga, vas bomo kontaktirali in jo enemu poslali povsem brezplačno. Vaša naloga je zgolj ta, da jo v 14 dneh preberete in nam pošljete svoje mnenje, knjiga pa potem ostane v vaši lasti.