Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

‘V knjigah se skriva pravo bogastvo’

Priznan motivacijski govornik, mentor in avtor Smiljan Mori je znan po svojem izjemnem uspehu, ki ga je delno dosegel tudi preko svoje strasti do branja in pisanja. Svojo pot uspeha je tlakoval z bogatim znanjem, pridobljenim iz knjig, ter s svojimi avtorski deli, ki so navdihnila številne po vsem svetu. Smiljan Mori je znan po svoji zavidljivi osebni knjižnici, ki šteje več kot 10 000 knjig. To izjemno število knjig priča o njegovi goreči ljubezni do branja in želji po znanju. Knjige so postale osrednji del njegovega življenja in so mu pomagale oblikovati njegov pogled na svet ter ga navdihovale pri doseganju uspeha.

Knjige, ki spreminjajo življenja

Velik del Morijevega uspeha gre pripisati tudi temu, kar je izvedel iz knjig. S pozornim in sistematičnim branjem je Smiljan Mori pridobil dragoceno znanje s številnih področij, ki ga je nato uspešno apliciral v svojem življenju in karieri. Branje mu je omogočilo razširiti svoj obzorja, razviti kritično razmišljanje ter pridobiti nove perspektive, ki so ga vodile k uspehu. Poleg tega, da je aktiven bralec, je tudi sam uspešen avtor več knjig. Njegova dela, ki segajo na področje osebne rasti, motivacije in samopomoči, so postala vir navdiha za mnoge ljudi po vsem svetu. S svojimi knjigami je Mori delil svoje življenjske izkušnje, modrosti in strategije, ki so pomagale mnogim posameznikom premagati ovire ter doseči svoje cilje.

Smiljan Mori – moč besed za osebno transformacijo

Smiljan Mori je živ primer tega, kako lahko strast do branja in pisanja postane temeljni kamen pri gradnji uspešne kariere in izpolnjenega življenja. Njegova zgodba služi kot spodbuda za vse nas, da si vzamemo čas za branje in odkrivanje novih idej ter da svoje misli in izkušnje delimo s svetom skozi pisanje.

Smiljan Mori, znan po svojem navdihujočem delu na področju motivacije in osebnega razvoja, je ustvaril vrsto knjig, ki bralcem pomagajo odkriti njihov notranji potencial in doseči življenjske cilje. Njegove knjige niso le vir modrosti, ampak tudi vodniki za transformacijo in uspeh v življenju.

Vi ste vaša prepričanja

V tej knjigi Mori raziskuje moč prepričanj in njihov vpliv na naše življenje. S poglobljenimi vpogledi in praktičnimi nasveti bralcem pomaga razviti jasno razumevanje svojih prepričanj, želja in ciljev ter jih usmerja k njihovi uresničitvi. Knjiga je namenjena vsem, ki si želijo živeti bolj polno in zadovoljno življenje.

Prebudite zmagovalca v sebi

Mori v tej knjigi deli ključne koncepte o uspehu in zmagovalni miselnosti. Skozi poglavja bralce spodbuja k akciji in prevzemanju odgovornosti za svoje življenje. S poudarkom na miselnem in čustvenem preoblikovanju bralcem pomaga preseči ovire ter doseči svoje največje potenciale.

7 skrivnosti motivAkcije

Ta knjiga predstavlja sedem ključnih načel motivacije, ki vplivajo na našo uspešnost in zadovoljstvo v življenju. Mori bralcem razkriva, kako lahko z vzpostavljanjem pravih ciljev in vzdrževanjem visoke ravni motivacije dosežejo izjemne rezultate na vseh področjih svojega življenja. S praktičnimi primeri in navdihujočimi zgodbami spodbuja bralce, da prevzamejo nadzor nad svojim življenjem in uresničijo svoje sanje.

Smiljan Mori s svojimi knjigami ne le poučuje, ampak navdihuje bralce k pozitivnim spremembam in osebnostni rasti. Njegova dela so neprecenljiv vir motivacije in modrosti za vse, ki si želijo doseči več v življenju in ustvariti trajno pozitivne spremembe. Smiljan Mori, cenjen avtor in motivacijski govorec, je ustvaril serijo knjig, ki bralcem pomagajo odkrivati svoj notranji potencial, doseči uspeh in živeti bolj izpolnjeno življenje. Njegova dela zajemajo različna področja motivacije, samorazvoja in uspeha.

Mini motivator

Gre za priročno knjižico nasvetov in idej, ki bralcem nudijo vzpodbudo in navdih v vsakem trenutku. Z uporabnimi nasveti in mislimi bralcem pomaga ostati motivirane skozi ves dan.

MotivAkcija brez meja

V tej knjigi bralci spoznajo ključne principe za doseganje uspeha in premagovanje ovir v življenju. Smiljan Mori bralcem pomaga postaviti cilje, prilagoditi se spremembam ter razvijati svoj polni potencial.

MotivAkcija za mlade

Ta priročnik je namenjen otrokom in njihovim staršem ter jim pomaga doseči uspeh in odličnost v življenju. Z zgodbami in nasveti avtor pomaga otrokom razvijati samozavest, občutek lastne vrednosti ter cilje v življenju.

Te knjige Smiljana Morija nudijo bralcem dragocene vpoglede, motivacijo in strategije za doseganje osebnega in profesionalnega uspeha. So odlično orodje za vse, ki si želijo izboljšati kakovost svojega življenja ter doseči svoje cilje in sanje.

Smiljan Mori je živo dokazilo moči branja, ki je postalo gonilo njegove izjemne poti do uspeha. Njegova strast do znanja in poglobljeno branje knjig sta postavila temelje njegovega navdihujočega dela. S svojimi avtorskimi deli je Mori navdihnil številne po vsem svetu, ponujajoč dragoceno znanje, ki ga je pridobil iz lastne izkušnje in preteklih del drugih avtorjev. Njegove knjige niso le vir modrosti, temveč so orodje za osebno transformacijo in izpolnitev. Raziskovanje moči prepričanj, spodbujanje k prevzemanju odgovornosti in odkrivanje ključnih načel motivacije so le nekatere od tem, ki jih Mori obravnava v svojih delih. Skozi svoje knjige bralcem ponuja vpoglede, ki spodbujajo pozitivne spremembe in osebno rast.