Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

Brezplačen izvod knjige V iskanju ljubezni!

Renata Keković

V iskanju ljubezni je pogumna izpoved Renate Keković, v kateri nam razkriva podrobnosti obdobja svoje mladosti, ko jo je fant, ki ga je neizmerno ljubila in oboževala, pretepal in zlorabljal, medtem ko so njeni bližnji lahko le z grozo opazovali, kako vse bolj tone v vrtincu laži in prevar. Bi jo radi dobili povsem brezplačno? Izpolnite spodnji obrazec!

Ko izpolnite obrazec, boste na mail prejeli potrditev, da sodelujete v nagradni igri. Če povratnega sporočila ne najdete v glavni mapi, preglejte še mapo z Vsiljeno pošto, Promocijo, Posodobitvami itd.. Nato je vse, kar morate storiti, da všečkate FB stran V iskanju ljubezni – Renata Keković, ki jo najdete na https://www.facebook.com/V-iskanju-ljubezni-Renata-Kekovi%C4%87-420515458410150. Z malo sreče boste prav vi prejeli izvod povsem brezplačno! 

Renata Keković

V iskanju ljubezni je knjižni prvenec Renate Keković, blogerke, mame, žene in bivše manekenke. Moški so jo obletavali, ona pa si je med vsemi izbrala takega, ki jo je varal, poniževal in celo pretepal. Leta je prenašala njegovo nasilje ter ga branila pred družino in prijatelji, njegovo nasilje pa je postajalo vse hujše, dokler je ni nekega dne skoraj zadavil. 

Odlomek iz njene pretresljive zgodbe najdete tukaj: https://www.spletnaknjigarna.si/kako-sem-komaj-usla-fantu-ki-me-je-davil/. Preberete si lahko tudi ekskluzivni intervju o pisanju njenega knjižnega prvenca: https://www.spletnaknjigarna.si/v-iskanju-ljubezni-ekskluziven-intervju-z-avtorico/.

Nagradna igra traja le od 19. 11. 2018 do 18. 12. 2018, zato ne čakajte in si zagotovite brezplačen izvod knjige! S sodelovanjem v nagradni igri soglašate s splošnimi pogoji, ki veljajo za to nagradno igro.