Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

Želiš dobiti zelo dobro knjigo popolnoma brezplačno?

nagradna igra

Nagradna igra je zaključena! Srečni nagrajenec je Dominik Hvalec. Čestitke!

 

Bi radi povsem brezplačno dobili vrhunsko knjigo enega najuspešnejših poslovnežev na svetu? Prijavite se v našo nagradno igro, v kateri bomo nekomu podarili knjigo Priročnik za pisanje oglasov avtorja Josepha Sugarmana. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite spodnji obrazec in ta neverjetna knjiga je lahko vaša!

Ko izpolnite obrazec, boste na mail prejeli potrditev, da sodelujete v nagradni igri. Če sporočila ne boste našli v glavni mapi, preglejte še vsiljeno pošto in druge mape (Promocije, Posodobitve itd.).

Priročnik za pisanje oglasov Josepha Sugarmana je eno od najcelovitejših del s področja marketinga in pisanja oglasov. V njem so razkrite vse skrivnosti in triki najboljših ameriških piscev oglasov, s pomočjo katerih boste svoje oglaševanje dvignili na povsem novo raven in poskrbeli za prepoznavnost svojega podjetja. 

Vas zanima, 

  • kako je neki Teksačan s pisanjem oglasov za nekaj tako nepomembnega, kot so grenivke, zaslužil milijone,
  • katerih 23 elementov ne sme nikoli manjkati v oglasu,
  • katere psihološke sprožilce morate uporabiti v svojih oglasih, da bralce prepričate, naj svoj težko prisluženi denar porabijo za vaš izdelek ali storitev in
  • še mnogo več?

Joseph Sugarman je svojo marketinško pot pričel po vrnitvi iz vojske. Čeprav ni imel za seboj niti dneva šolanja s področja marketinga, je zgolj s svojim darom za trženje in pisanje oglasov postal eden najuspešnejših podjetnikov v ZDA, da se je zanj začela zanimati celo CIA! Tekom svoje izredno uspešne kariere je napisal kar 6 uspešnic, s katerimi je izobraževal in do uspeha pomagal že milijonom po vsem svetu.

Ne odlašajte! Nagradna igra traja samo do 30. 4. 2018. Izpolnite zgornji obrazec in se potegujte za ta neverjetni priročnik, s katerim je Joseph Sugarman povsem spremenil način razmišljanja v svetu marketinga!

Za več informacij o Priročniku za pisanje oglasov kliknite na https://www.spletnaknjigarna.si/trgovina/prirocnik-za-pisanje-oglasov/.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s splošnimi pogoji za to nagradno igro.