Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na 070 666 777.

Blog

V iskanju ljubezni – predstavitev dekleta, ki je ušlo vrtincu prevar in udarcev

Renata Keković

V iskanju ljubezni – Kako sem premagala vrtinec laži, prevar in udarcev ter spoznala ljubezen je zgodba razočaranega dekleta, ki je na grd način ugotovila, da ljubezen ni vedno rožnata in čudovita, včasih pa lahko za seboj pusti tudi vidne modrice. Renata je namreč živela v prepričanju, da so vsi fantje prijazni in pošteni, dokler ni spoznala njega. Tepel jo je, varal in poniževal, ona pa ga je štiri leta ljubila in oboževala, vse do tistega prelomnega dne. Odlomek iz knjige si lahko preberete, če kliknete na https://www.spletnaknjigarna.si/kako-sem-komaj-usla-fantu-ki-me-je-davil/, knjigo pa si lahko v posebni akciji zagotovite na https://www.spletnaknjigarna.si/trgovina/v-iskanju-ljubezni/.

Zgodbo o tem, kako mu je končno ušla, bo delila tudi z vami, zato vas vabimo na ekskluzivno in povsem brezplačno predstavitev njene knjige V iskanju ljubezni, ki bo v četrtek, 5. 4. 2018 ob 17:30 in v petek, 6. 4. 2018 ob 9:30 v G Design Hotelu na Tržaški cesti 300 v Ljubljani. Žal smo omejeni s prostorom in lahko za vsak termin sprejmemo le prvih 50, zato pohitite in se prijavite že danes!

Gostujoča predavatelja bosta tudi Petra Škarja, avtorica knjižnih uspešnic in ljubiteljica življenja, ter Tomaž Gorec, strokovnjak za zaslužek preko interneta in delo od doma.